søndag 17. februar 2013

Ny tur til Sandinos land!

Klokka er snart 9 og turen er så vidt i gang. Sitter på Schipol utenfor Amsterdam og venter på neste fly som skal ta oss over havet til Panama. Flyr med KLM denne gangen også. Kan ikke få gitt nok skryt til selskapet! God mat, god drikke, hyggelig personale og en upåklagelig service. SAS kan hente noen tips på sine langdistanseruter.

Noen lurer vel på hvorfor vi drar til Nicaragua "hele tiden"? Til de som spør så er dette et prosjekt LO i Norge har deltatt i gjennom flere år. Økt kunnskap om fagforeningsarbeid internasjonalt, økonomisk støtte til konkrete kurs/konferanser, lokaler og kontorutstyr og ikke minst ungdomsarbeid. Vår oppgave som ungdomssekretærer er å bidra til mer kunnskap om hvordan fagforeningsarbeid på tvers av forbundsgrensene kan bidra til mer rekruttering, flere skolerte medlemmer og større samhold.

I løpet av denne turen skal vi ha kurs for 37 unge medlemmer i FNT, Frente national de trabajadores, som er vår søsterorganisasjon i Nicaragua. Kurset foregår over 2 dager og starter mandag kl 0800.


Vi gleder oss til å møte gamle og nye venner! Oppdateringer kommer fortløpende :)

1 kommentar: